Новини

19 Квітня, 2021 р., 10:48
     Президент України підписав Закон № 1368-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус», який Парламент ухвалив 30 березня 2021 року. Про це повідомило офіційне інтернет-представництво Президента. Закон закріплює на законодавчому рівні визначення е-паспорта та е-паспорта для виїзду за кордон і прирівнює їх до фізичних аналогів. Це дасть змогу використовувати цифрові документи:..
19 Квітня, 2021 р., 09:50
    У суботу, 17 квітня в селі Терешпіль Війтівецької територіальної громади було проведено заходи із благоустрою громадських територій. Досить активно та масово мешканці  долучилися до ініціативи старости Ярослава Стадніка прибрати село.  Спільними зусиллями було вопрядковано клумби, стадіон, пам"ятники, лісосмугу та узбіччя доріг. Допомогу із вивозом сміття надало комунальне підприємство "Війтівецький господар", також підприємець, депутат сільської ради Казимір  Здітовецький та місцевий житель Володимир Баламут власним трактором.  Тож, День довкілля у Терешполі пройшов на славу і став яскравим прикладом того, як громада за підтримки влади може самостійно наводити лад у своєму власному домі.
15 Квітня, 2021 р., 12:42
 14 квітня 2021 року, Уряд прийняв проект постанови, яким посилив адресність надання житлових субсидій для забезпечення державної соціальної підтримки населенню та здійснення заходів ефективного і раціонального використання бюджетних коштів. Так, проектом постанови пропонується:..
15 Квітня, 2021 р., 11:54
    Хмільницьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області інформує, що про здійснення роботи щодо направлення на реабілітаційне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей. Лікування надається застрахованим особам після перенесених захворювань і травм на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів. Особа, що направляється на реабілітаційне лікування, санаторій вибирає сама відповідно до оприлюдненого Переліку (Перелік санаторно-курортних закладів у розрізі профілів медичної реабілітації для відшкодування витрат за надані застрахованим особам послуги із реабілітаційного лікування) на вебпорталі Фонду. Ця соціальна послуга є повноцінним продовженням стаціонарного лікування, сприяє якнайшвидшому відновленню здоров'я, поверненню до праці, уникненню випадків інвалідності...
12 Квітня, 2021 р., 09:58
    Згідно з протоколом №9 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 09.04.2021 року, на території Вінницької області  продовжено термін посилених обмежувальних протиепідемічних заходів. Комісія вирішила:..
12 Квітня, 2021 р., 09:51
 В рамках проведення Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» та загальнодержавної екологічної акції «Озеленення планети», працівники Війтівецької сільської ради  доєднались до весняної лісокультурної кампанії. Посадковий матеріал спеціально вирощено лісівниками  місцевого лісового та мисливського господарства, має закриту кореневу систему та є досить дороговартісним. Натомість технологія його вирощування гарантує майже 100% приживлюваності молодих насаджень. Тож, згодом на території громади зашумити гарний молодий гай.
09 Квітня, 2021 р., 13:31
   9 квітня, у Війтівецькій громаді проведено акцію із висадки дерев та прибирання громадських територій. Ініціаторами акції стали сільський голова та працівники сільської ради. Так, було  висаджено саджанці дуба червоного та липи та прибрано від сміття територію по вулиці Миру в селі Качанівка, а також  проведено посадку  дерев у парку в селі Війтівці. Нагадуємо, що протягом квітня - травня місяця у Війтівецькій громаді проходить місячник благоустрою. Тож, кожен мешканець громади може долучитися до робіт із благоустрою та власною участю довести своє прагнення зробити свою громаду чистішою та привабливішою.
07 Квітня, 2021 р., 16:21
7 квітня, під головуванням Війтівецького сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося позачергове засідання виконавчого комітету сільської ради на якому було розглянуто питання про закінчення опалювального сезону 2020 - 2021 років у Війтівецькій територіальній громаді. Інформація із вказаного питання була підготовлена відділом комунальної власності, ЖКГ та архітектури сільської ради. Після обговорення, враховуючи необхідності вирішення окремих технічних питань та аналіз прогнозу погоди на найближчий період, виконавчим комітетом було прийнято рішення закінчити опалювальний сезон у Війтівецькій територіальній громаді -  для закладів освіти із 20 квітня, а для інших категорій споживачів із 16 квітня 2021 року. 
06 Квітня, 2021 р., 16:13
Останнім часом значно почастішали пошкодження газопроводів сторонніми особами при проведенні земляних робіт. Це викликає неабияку стурбованість. Самовільні земляні роботи без погодження із газовиками можуть спричинити пошкодження  та аварійні ситуації на газопроводах. Лише за останній місяць на газових мережах Вінниччини сталося чотири пошкодження підземних мереж внаслідок виконання земляних робіт без погодження з АТ «Вінницягаз». Зокрема, два випадки у м. Вінниця, ще два – у Козятині та Ладижині...
05 Квітня, 2021 р., 16:27
     2 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу  освіти та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради в ході якого проведено  чергову атестацію педагогічних працівників,  зокрема:  присвоєно  кваліфікаційні категорії   «спеціаліст вищої категорії»- 1 ;атестовано на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії  «спеціаліст вищої категорії» -6; атестовано на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель» - 7; на відповідність займаній посаді -5...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь