Новини

04 Березня, 2021 р., 11:58
    Швейцарсько-український проект "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO  завершив конкурсний відбір учасників віртуальної Школи місцевого самоврядування. 57 команд громад з 21 області України подали заявки на участь у проекті. Команда Війтівецької територіальної громади взяла участь у конкурсному відборі та стала поки що єдиною командою із Вінницької області, яка візьме участь у вказаному проекті. Школа місцевого самоврядування DESPRO (Школа DESPRO) - це комплексний навчальний інструмент практичного спрямування для працівників місцевого самоврядування усіх рівнів. Школа DESPRO покликана сприяти формуванню “активу” системи місцевого самоврядування – критичної маси фацівців ОМС, які розуміють суть і перспективи реформ, готові запроваджувати реформи/зміни на місцях, готові та вміють поширювати набуті знання, мислять стратегічно та ефективно впроваджують місцеві стратегії розвитку.  
04 Березня, 2021 р., 11:50
За інформацією Вінницької облдержадміністрації, впродовж минулої доби  всіма лабораторіями  області досліджено 2488 зразків на COVID-19 (в т.ч. ОЛЦ – 1710, Меділабс-524,  Центр СНІДу-215,  міський лікувально-діагностичний центр-39). Коронавірус вперше виявлено у 827 осіб:..
04 Березня, 2021 р., 10:02
1 березня Програма «U-LEAD з Європою» розпочала унікальний проєкт, створений спеціально для міських, селищних та сільських голів під назвою «Кроки для керівників». У результаті конкурсного відбору учасником проєкту стала і Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина. Проєкт покликаний підвищити ефективність управління громадами, він триватиме 7 тижнів і складатиметься як з онлайн-семінарів, так і з практикумів за участі відомих спікерів, професійних фахівців та практиків у сфері місцевого самоврядування. Зокрема, вже на першому тижні учасники курсу зможуть послухати і поспілкуватися з професором Гентського університету Бертом Джорджем, Керівницею програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund Іриною Озимок та Заступником голови НАЗК Олександром Стародубцевим. У нинішньому курсі беруть участь 150 голів сільських, селищних та міських рад...
03 Березня, 2021 р., 15:48
       Фахівці Міністерства охорони здоров'я України наводять приклади запобіжних заходів, які ви та ваша родина можете вжити, щоб уникнути інфікування:..
03 Березня, 2021 р., 09:53
    Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у четвер, 04.03.2021 р. у селі Дібрівка по вулиці Хмільницька з 9.00 до 15.00 години буде відключено електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
02 Березня, 2021 р., 11:54
Нацбанк уніс зміни до Правил зберігання, захисту, використання та розкриття банківської таємниці, затверджених постановою Правління НБУ від 14 липня 2006 року № 267. Відповідна постанова від 12 лютого 2021 року № 18 набрала чинності 16 лютого.
02 Березня, 2021 р., 11:48
26 лютого, набрав чинності Закон № 1214-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порушенням строків їх виплати», який Верховна Рада ухвалила 4 лютого 2021 року. Документ було офіційно опубліковано в газеті "Голос України" 25 лютого. Законом встановлено вичерпний перелік видів грошових доходів, за порушення строків виплати яких громадянам нараховується компенсація:..
02 Березня, 2021 р., 11:22
    Відсьогодні в Україні є можливість записатися на вакцинацію проти COVID-19. Електронний список очікування формують, щоб краще спланувати та організувати процес вакцинації. Вакцинація проти COVID-19 в Україні відбувається у 5 етапів:..
02 Березня, 2021 р., 09:39
1 березня 2021 року, на позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС прийнято рішення рекомендувати органам управління освітою територіальних громад, власникам/засновникам спільно з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), (за винятком Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), фахової передвищої, вищої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності перевести на дистанційну форму навчання 1-4 класи закладів загальної середньої освіти з 3 березня 2021 року...
01 Березня, 2021 р., 12:16
     Вакцинація в Україні і у Вінницькій області стартувала 24 лютого. Наразі наша держава отримала 500 тис. доз вакцини проти COVID-19 AstraZeneca (Covishield). Загалом Україна закуповуватиме 4 різних види вакцин. Відрізняються ці вакцини способом виробництва активного компоненту, на який виробляється імунітет. У Вінницькому обласному центрі громадського здоров"я зазначають, що всі вакцини від коронавірусу, що нині застосовуються в світі, рекомендовані для використання відповідно до екстреного протоколу, розробленого Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Від стандартного протоколу його відрізняє скороченість у часі. Кількісні ж показники всі дотримано і він включає всі ті самі фази, що і стандартний протокол. Мова йде про дослідження на 1 фазі, коли їх проводять на 10-100 здорових людях, 2 фаза – дослідження від 100 до 1000 людей, при чому сюди включено хворих також. 3 фаза – дослідження за участю тисяч людей. І саме по вакцині AstraZeneca у дослідженні залучено понад 60 тис людей. Загалом проведено 4 великих дослідження даної вакцини – у Великій Британії, Бразилії і Південноафриканській республіці...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь