Новини

05 Квітня, 2021 р., 11:37
Уряд уніс зміни до постанови від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Відповідна постанова від 24 березня 2021 року № 270 набрала чинності 1 квітня. Зміни стосуються обмежень у "червоних" зонах і проходження самоізоляції. Згідно з документом на території регіонів, на яких установлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки, додатково до існуючих обмежувальних протиепідемічних заходів заборонено:..
04 Квітня, 2021 р., 10:16
  Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! Прийміть сердечні вітання  зі   Світлим Христовим Воскресінням ! У цей  весняний день  премудрості та ласки Господньої,  ми   відчуваємо   свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми -- не самотні на цьому світі, бо з нами --Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.  Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але справами любові та милосердя.Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо Його, щоб Він благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду, достаток.  Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Нехай усі наші помисли   стануть щирими та добрими, нехай благословляються вони засадами Євангельської Істини. Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
02 Квітня, 2021 р., 16:59
  Йдеться про проведення санітарних рубок лісу, запуск феєрверків, пальбу, проведення вибухових робіт, а також проведення ралі та інших змагань на автотранспорті.Чому важливо дотримуватися «Сезону тиші»...
02 Квітня, 2021 р., 15:56
    За повідомленням Вінницької облдержадміністрації, відповідно до протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №8 від 02.04.2021 року на території Вінницької області з 00.00 годин 03 квітня до 00.00 годин 12 квітня 2021 року запроваджуються посилені обмежувальні протиепідемічні заходи. В зазначений період забороняється:..
02 Квітня, 2021 р., 09:54
     Спалювання листя є прямим порушенням низки норм чинного законодавства, що тягне за собою накладення адміністративних штрафів. А окрім того, шкодить здоров’ю людей та екологічному стану території. Про це нагадує Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади. При спалюванні сухих рослинних решток разом із димом у повітря, а потім й у легені людини, потрапляють важкі метали, діоксини, бензопірени, окисиди азоту та найрізноманітніші канцерогенні сполуки. З листям часто горить безліч сміття, що істотно підсилює забруднення атмосфери. Нерідко при випалюванні стерні, сухої рослинності пошкоджуються полезахисні лісові смуги, виникають великі пожежі, зокрема, у прилеглих лісових масивах...
01 Квітня, 2021 р., 15:36
    У тестовому режимі на веб-сайті Міністерства соціальної політики України  запрацювала інформаційна панель з основними статистичними даними щодо захисту прав дитини і надання соціальних послуг у громадах. Всього буде оприлюднено 160 індикаторів соціальної карти, зокрема за такими напрямами:..
01 Квітня, 2021 р., 12:53
    В Україні з 1 квітня 2021 року пенсійний вік для жінок зросте до 60 років, це передбачено Законом України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування". Так, згідно зі статтею 26 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування", жінки, які народилися у період з 1 жовтня 1960 року по 31 березня 1961 року, виходять на пенсію в 59,6 років. З 1 квітня 2021 року пенсійний вік у жінок (які народилися у період з 1 квітня 1961 року по 31 грудня 1961 року) збільшується до 60 років. Крім того, згідно з календарем підвищення пенсій, оприлюдненим раніше Міністерством соціальної політики, з 1 квітня буде перераховано пенсії працюючим пенсіонерам з урахуванням стажу, або стажу та заробітку, набутих після 1 березня 2019 року. У Міністерстві соціальної політики інформують, що загалом підвищення пенсій у 2021 році отримають близько 10 мільйонів пенсіонерів. Відбуватись це буде у 5 етапів для різних категорій.
30 Березня, 2021 р., 15:15
   Чи потрібно консультуватися із лікарем перед щепленням проти COVID-19? Людям, які приймають препарати, що впливають на імунну систему, мають серйозні хронічні захворювання або ж схильні до важких алергічних реакцій, потрібно проконсультуватись про вакцинацію з своїм лікарем завчасно та повідомити про них медичного працівника, який проводить щеплення. Також перед вакцинацією проводиться медичний огляд пацієнтів. Будь ласка, повідомляйте лікаря, який вас оглядає перед вакцинацією, про будь-які алергічні реакції, що були раніше. Як відбувається введення вакцини? Вакцина вводиться у вигляді ін’єкції в м’яз плеча. Вакцинація більшістю вакцин проти COVID-19 проходить у два етапи. Наприклад, якщо ви отримали одну дозу AstraZeneca/Oxford (Covishield), ви повинні отримати і другу дозу цієї ж вакцини за 4-12 тижнів (оптимально 8-12 тижнів), щоб завершити курс вакцинації. Якщо ви захворіли на COVID-19 після отримання першої дози вакцини, другу дозу рекомендовано відтермінувати на 6 місяців. Проте за бажанням ви можете вакцинуватися раніше 6-місячного терміну.
30 Березня, 2021 р., 10:27
 Наказ «Про встановлення весняно-літньої нерестової заборони на лов риби, інших водних біоресурсів в рибогосподарських водних об’єктах Вінницької області у 2021 році» від 17.03.2021 р. розміщено на офіційній інтернет-сторінці Управління державного агентства рибного господарства у Вінницькій області. Відповідно до вищезгаданого наказу з 1 квітня встановлюється весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Вінницької області у такі строки:..
30 Березня, 2021 р., 10:18
Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду залишив без змін судові рішення районного та апеляційного судів, якими відмовлено в задоволенні позову про визнання недійсним та скасування наказу директора ліцею про відсторонення від занять учениці, не щепленої за віком. Відповідну постанову у справі № 331/5291/19 Верховний Суд України прийняв 10.03.2021, повідомила прес-служба суду...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь