Новини

22 Грудня, 2018 р., 15:45
На території  Жданівської ОТГ встановлено 11 майданчиків з контейнерами для роздільного сортування сміття. Відтепер громада отримала більше можливостей покращити санітарний стан території та запобігти потраплянню шкідливих речовин в навколишнє середовище. Територія Жданівської ОТГ стане чистішою! Все це відбулося завдяки участі у XV обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад, в якому проект «Розділи сміття – збережи довкілля!»  став переможцем. Загальна вартість проекту становить -  309 809 грн.  З обласного бюджету на його реалізацію  було виділено 144 740,7 грн,  з місцевого бюджету – 85068,3 грн, партнерами проекту  ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта – Київ» та Філією «Жданівський цукровий завод» ТОВ «Цукорагропром» - було виділено 50 000 та 30 000 грн. відповідно.
22 Грудня, 2018 р., 12:58
    Шановні віряни Римо – Католицької  Церкви, дорогі земляки !  У ваші серця, оселі і храми всезігріваючим світлом надходить радісне вселенське свято – Різдво Христове. Щороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радість у кожну домівку. Тепло цього свята однаково зігріває усіх християн світу, незалежно від їх національності та поглядів, які вони поділяють. Сподіваюсь, що у Різдво Христове всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих та  сповідуватимуть їх щодня. Щиро бажаю вам і вашим родинам добра і благополуччя, злагоди й любові ! Нехай збудуться найзаповітніші мрії. Гарних вам і радісних Різдвяних свят! Хай щастить у Новому році! З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина
22 Грудня, 2018 р., 12:50
  Метеорологічна обстановка:   На Вінниччині коливання температурного режиму. Протягом періоду місцями невеликі опади, слабка ожеледь, ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. 21 грудня вдень:   Хмарно, невеликі опади, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура від 3° морозу до 2° тепла. 22-23 грудня:  Хмарно, опади, місцями налипання мокрого снігу, Місцями ожеледиця. Туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура  22.12 вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла, 23.12 вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла. За попередніми даними: 24-25 грудня:   Невеликі опади. Температура  вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу. Гідрологічна  обстановка: На річках області часткове послаблення льодових явищ. Використовувався матеріал прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології
22 Грудня, 2018 р., 10:38
      Різдво є великим святом, встановленим на спогад про народження Ісуса Христа в Віфлеємі. Різдво Христове - одне з найважливіших християнських свят, державне свято в більш ніж 100 країнах світу. Перші відомості про святкування християнами Різдва відносяться до 4 століття. Питання про реальну дату народження Ісуса Христа є суперечливим і неоднозначно вирішеним серед церковних авторів. Можливо, вибір 25 грудня пов’язаний з приходом на цей день язичницького солярного свята «Народження Сонця Непереможного», який з прийняттям у Римі християнства наповнився новим змістом...
21 Грудня, 2018 р., 10:18
       Відповідно до розпорядження сільського голови Станіслави Ядвіжиної для працівників структурних підрозділів сільської ради з п’ятиденним робочим тижнем з двома вихідними днями перенесено у порядку і на умовах, визначених законодавством робочий день понеділок 24 грудня – на суботу 22 грудня, робочий день 31 грудня – на суботу 29 грудня. Відповідно днями відпочинку вважатимуться:  23 - 25 грудня, 30 - 31 грудня 2018 року, 1 січня 2019 року. Прохання до мешканців громади врахувавати цю інформацію при потребі.
20 Грудня, 2018 р., 16:08
    Сьогодні, 20 грудня під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулася чергова 33 сесія Жданівської сільської ради 7 скликання. В ході роботи пленарного засідання депутати розглянули важливі питання життєдіяльності громади, зокрема ухвалили рішення про бюджет Жданівської ОТГ на 2019 рік, затвердили  програму соціально - економічного розвитку об"єднаної громади та ряд галузевих програм, розглянули земельні питання за зверненнями громадян. За всіма питаннями порядку денного прийнято відповідні рішення.
19 Грудня, 2018 р., 12:45
    Сьогодні, 19 грудня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жданівської сільської ради, на якому було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності об"єднаної громади. Зокрема, підведено підсумки роботи виконкому сільської ради у 2018 році та затверджено план роботи на 1 півріччя 2019 року, схвалено проект рішення сільської ради "Про бюджет Жданівської ОТГ на 2019 рік та прогноз бюджету на 2020 - 2021 роки. Обговорено проекти рішень, які виносяться на розгляд чергової сесії сільської ради. Також узгоджено перелік святкових заходів новорічно - різдвяного циклу. За всіма питаннями порядку денного прийнято відповідні рішення.
18 Грудня, 2018 р., 16:23
   Питання забезпечення реалізації прав дитини на сімейне виховання та всебічний розвиток було головним у порядку денному Комісії з питань захисту прав дітей Жданівської сільської ради, чергове засідання якої відбулося 12 грудня 2018 року під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної. Комісією було проведено профілактичну бесіду з матір’ю двох дітей щодо неналежного виконання нею обов’язків щодо виховання, утримання дітей та зловживання спиртними напоями. Розглянуто  звернення жительки с.Качанівка про визначення місця проживання дітей після розлучення батьків. Секретарем комісії подано на перегляд  членам комісії окремі індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. За результатами роботи комісією прийнято відповідні рішення та надано рекомендації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь