Новини

13 Грудня, 2018 р., 15:54
  Жданівська об’єднана територіальна громада відгукнулася на заклик до збору гуманітарної допомоги військовослужбовцям військових частин Вінниччини, які беруть безпосередню участь в операції об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій на Луганській областях, у зв’язку з наближенням різдвяних та новорічних свят. Мешканцями громади було зібрано до новорічного столу наших воїнів солодощі, печиво, чай та інші продукти. Активну участь у акції взяли приватні підприємці Віктор Чумаков, Ярослав Духнєвич, фермери Юрій Ошівський та Олег Найчук. Виконком сільської ради щиро дякує всім хто долучився до проведення вказаної гуманітарної акції.
13 Грудня, 2018 р., 12:08
    12 грудня, представники ОТГ Вінниччини та фахівці Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, взяли участь  у експертній дискусії «Публічна регуляторна політика – драйвер місцевого розвитку».   Метою  обговорення  стало створення сприятливого клімату в громадах для розвитку підприємництва та бізнесу. До дискусії долучились представники  Вінницької міської ради та органів місцевого самоврядування Вінничини, Сектору ДРС у Вінницькій області, представники органів місцевого самоврядування та об’єднань підприємців та малого бізнесу Якушинецької, Жданівської, Лука-Мелешківської ОТГ та м. Вінниці. Від Жданівської ОТГ, за дорученням сільського голови Станіслави Ядвіжиної у заході взяла участь заступник сільського голови з питань діяльтності виконавчих органів Любов Гамак. В ході зустрічі учасники ознайомились із напрацюваннями у сфері регуляторних відкритих даних та їх оприлюднення, відповідно до вимог законодавства, зроблені в рамках проекту «Регуляторна мапа України» за участі експертів  ГО «Агенція журналістики даних» (Texty.org.ua) та за сприяння  Державної регуляторної служби  України і Державного агентства з питань електронного урядування України.
12 Грудня, 2018 р., 15:17
   12 грудня, в приміщенні Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування відбулося засідання круглого столу з обговорення кращих практик реформування галузі медицини в об"єднаних громадах. Участь у засіданні від Жданівської ОТГ, за дорученням сільського голови Станіслави Ядвіжиної взяв головний лікар КНП "Жданівський ЦПМСД"  Юрій Насиров. Під час дискусії головні лікарі центрів первинної медико-санітарної допомоги, які утворені в об’єднаних територіальних громадах Вінниччини, поділилися своїми напрацюваннями, зокрема досвідом організації роботи комунального некомерційного підприємства у нових умовах господарювання та фінансування з Національної служби здоров’я України (НСЗУ).  У підсумку було визначено основне завдання, яке має бути вирішене в процесі реформування галузі медицини області  – сформувати спроможну мережу якісної сільської медицини, через систему телемедицини, екстреної медичної допомоги, навчання сімейних лікарів з тим, щоб  наблизити цю послугу до мешканців Вінниччини.
11 Грудня, 2018 р., 16:53
   Метеорологічна обстановка: Внаслідок вторгнення активного циклону південного походження на Вінниччині 12-13 грудня очікується ускладнення погодних умов: сніг, 13 грудня місцями сильний, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, місцями пориви вітру. На дорогах слизько. 11 грудня вдень: хмарно, без істотних опадів, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура від 2° морозу до 3° тепла.12-13 грудня: хмарно, сніг, 13.12 місцями сильний, хуртовина, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20  м/с. Температура: 12.12 вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, 13.12 вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла. За попередніми даними:14-15 грудня:  Невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.Температура: 14.15 вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, 15.12 вночі 3-8° морозу, вдень від 0° до 5° морозу. Гідрологічна  обстановка: На річках області в кінці періоду посилення льодових явищ. Використовувався матеріал прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології
11 Грудня, 2018 р., 16:43
    У транспортному засобі (салон автобуса, вагон) переконайтеся у відсутності підозрілих осіб і предметів (валізи, коробки тощо). Запам'ятайте, де знаходяться вогнегасник, молоток для розбиття скла та аварійні виходи. Якщо є можливість, — сідайте, це зменшить ймовірність ураження при можливих вибухах або захопленні транспортного засобу. Намагайтеся не веcти розмов із незнайомцями на релігійні, національні та політичні теми. Уникайте використання при поїздках воєнізованого одягу. Надягайте якомога менше ювелірних прикрас... 
11 Грудня, 2018 р., 16:17
     Зокрема, за інформацією  Вінницького обласного центру з гідрометеорології, йтиме сніг, 13 грудня місцями сильний, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, місцями пориви вітру 15-20 м/с. Приріст снігового покриву 15-20 см. На дорогах ожеледиця. Такі  погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, що становить 2 (жовтий) рівень загрози, порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального господарства. У зв"язку із ситуацією, що склалася комісія із ТЕБ та НС Жданівської сільської ради наголошує та рекомендує:..
11 Грудня, 2018 р., 16:04
   Сьогодні, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулися громадські слухання щодо розробки Генерального плану та плану зонування території с. Війтівці Жданівської ОТГ. Замовником вказаної містобудівної документації є Жданівська сільська рада, розробником - ФОП Бондарчук Л.В. ( м.Вінниця, вул.Пугачова,42).  Містобудівна документації розробляється відповідно до  рішення 13 сесії Жданівської сільської ради 7 скликання №213 від 05.10.2017 року.
11 Грудня, 2018 р., 15:29
    Сьогодні, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної в приміщенні сільської ради відбулися загальні збори мешканців громади з обговорення перспективних заходів розвитку Жданівської ОТГ на період до 2020 року. Участь у зборах взяли депутати сільської ради та члени її виконавчого комітету, працівники самоврядного органу та представники комунальних підприємств та установ, активні мешканці громади. Також на зборах були присутніми та виступили заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Микола Чикотун та заступник голови районної ради Анатолій Войцещук. За результатами розгляду інформації сільського голови перспективні заходи розвитку Жданівської ОТГ на період до 2021 року було одноголосно схвалено.
11 Грудня, 2018 р., 15:15
   Сьогодні, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної, з врахуванням п.22 Регламенту Жданівської сільської ради та нагальної потреби у невідкладному розгляді відповідних питань, відбулася позачергова сесія Жданівської сільської ради. Місцевими депутатами було внесено зміни до бюджету об"єднаної територіальної громади на 2018 рік та затверджено план діяльності виконавчих органів сільської ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь