Новини

21 Листопада, 2018 р., 15:32
  Метеорологічна обстановка:  На Вінниччині температурний режим нижчий норми.  В окремі дні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу.   21-22 листопада:  Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 1° тепла до 4° морозу.  За попередніми даними: 23-24 листопада:    Переважно без опадів. Температура вночі 5-10° морозу, вдень від 1° тепла до 4° морозу. Гідрологічна  обстановка: На річках області формування льодових явищ у вигляді заберегів та тонкого льоду. Використовувався матеріал прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології
21 Листопада, 2018 р., 15:27
       30 листопада 2018 року о 18.00 год. в районному Будинку культури (м. Хмільник) відбудеться презентація художнього фільму «ПОЗИВНИЙ БАНДЕРАС». Фільм знятий на реальних подіях, які відбуваються на Донбасі, в зоні проведення АТО. Коротко про фільм: восени 2014 року в зоні АТО група розвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком (позивний «Бандерас») намагається запобігти диверсії та знешкодити російського підривника Ходока. Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села Бандераса. Фільм став одним із переможців Дев'ятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно. 13 грудня 2016р. Держкіно уклало з компанією «Три-я- да Продакшн» контракт про надання кінопроекту «Позивний Бандерас» державної фінансової підтримки розміром 19,6 млн. гри.. Загальна вартість виробництва фільму становить 39,3 млн. грн.. Запрошуємо до перегляду фільму усіх бажаючих. ВХІД ВІЛЬНИЙ!
21 Листопада, 2018 р., 10:54
       Триває друга хвиля набору депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на навчальні семінари з актуальних питань депутатської діяльності в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади. У рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади», який реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», Інститут Політичної Освіти організує низку семінарів для депутатів ОТГ. За підсумками першої хвилі відбору можливість взяти участь у семінарах отримали 100 депутатів ОТГ з 22-х областей України. Для них навчання розпочнеться вже у перші дні листопада. Для участі у другій хвилі навчань, що розпочнеться у січні 2019 року, необхідно надати:..
21 Листопада, 2018 р., 08:52
     День Свободи в Україні був затверджений Президентом України Віктором Ющенко, враховуючи історичне значення революційних настроїв. 22 листопада 2004 дата початку «помаранчевої» революції в Україні, компанії загальнонаціональних протестів, мітингів, пікетів, страйків і інших акцій громадянської непокори проти свавілля влади. Події були організовані та проведені прихильниками Віктора Ющенка, основного кандидата від опозиції на президентських виборах у листопаді - грудні 2004 року...
20 Листопада, 2018 р., 15:59
 Про інструменти співробітництва громад в контексті зміни адміністративно-територіального устрою говорили сьогодні представники ОТГ Вінниччини під час круглого столу, який проводився Вінницьким ЦРМС, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Жданівську сільську об"єднану територіальну громади на цьому заході, за дорученням сільського голови Станіслави Ядвіжиної представляла заступник сільського голови Любов Гамак. Під час круглого столу учасники обговорили перспективи змін до адміністративно-територіального устрою з огляду на актуальні законопроекти, ознайомились із результатами співробітництва громад у 2018 році та можливостями функціонування муніципалітетів з огляду на закордонний та вітчизняний досвід.
20 Листопада, 2018 р., 11:39
  Учні, вчителі та усі охочі можуть пройти безкоштовний онлайн-курс «З мережевого етикету та безпеки», що допоможе навчитись безпечно та комфортно працювати в Інтернеті. Його було розроблено компанією Google у співпраці з Міністерством освіти і науки України.
20 Листопада, 2018 р., 09:20
16 листопада 2018 року між Любарською селищною ОТГ та Жданівською сільською ОТГ було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство. 
19 Листопада, 2018 р., 15:10
   Уже з січня 2019 року в Україні почнеться запровадження надання пільг і субсидій у грошовій формі. Міністерство соціальної політики України фіналізувало проект відповідної постанови та найближчим часом має намір винести його на розгляд засідання Кабінету Міністрів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь