Новини

07 Листопада, 2018 р., 15:28
Із сьогоднішнього дня громадяни України зможуть користатися електронним підписом при укладанні контрактів і користуванні державними онлайн-сервісами.
06 Листопада, 2018 р., 15:20
   Чадний газ не має ні кольору, ні запаху. Дія цього газу призводить до зсідання гемоглобіну крові й у великих концентраціях може остаточно погасити свідомість, а також спричинити летальний наслідок. Дим від куріння тютюну теж є джерелом чадного газу. Чимала кількість цього газу міститься й у вихлопах автомобільних двигунів. Звичайно, обсяги цих джерел недостатні для того, аби «вчадіти до смерті». Незначні дози чадного гази спричинюють головний біль, кисневе голодування, у разі тривалого впливу – виникає розлад серцево-судинної системи, починається розвиток атеросклерозу.
06 Листопада, 2018 р., 09:32
   Такі дані озвучив заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк під час Всеукраїнської селекторної наради з обговорення питання щодо виконання завдань, передбачених заходами з розвитку систем охорони здоров’я у сільській місцевості, яка відбувалась під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.
05 Листопада, 2018 р., 11:12
      Готуючись до чергового сезону полювання на диких копитних тварин та хутрових звірів мисливці перевіряють спорядження та мисливську зброю.  Дисциплінований мисливець дотримується цивілізованих правил, встановлених законом норм полювання і в першу чергу від процесу полювання намагається отримати незабутні враження а не лише здобич. За повідомленням Вінницького ОУЛМГ, розпочався мисливський сезон в угіддях області на зайця-русака, лисицю та парнокопитних тварин усіх вікових груп із 3 листопада 2018 року та триватиме до 31 січня 2019 року. Днями полювання при колективному та облавному полюванні є субота та неділя...
02 Листопада, 2018 р., 12:04
   Шановні працівники соціальної сфери! Щиро і від душі вітаю вас з професійним святом - Днем соціального працівника!
02 Листопада, 2018 р., 10:59
  В Україні набув чинності закон № 2584-VIII, який запровадить штрафи за незаконне використання назви і символів Національної поліції. Вчора документ опублікували в офіційному парламентському виданні "Голос України".
01 Листопада, 2018 р., 16:39
  Під час осінніх  канікул  31.10.2018р в Жданівській  Загальньоосвітній школі відбулося методичне об’єднання для вчителів початкових класів Жданівської ОТГ . Методичне об’єднання проходило у вигляді інтернет-марафону на тему « Змінюємо школу разом: новий освітній простір  та сучасні технології» Розглядалися такі питання :
01 Листопада, 2018 р., 16:29
  В професійному середовищі триває доволі гостра дискусія з приводу того хто і як має опікуватися дітьми в об’єднаних територіальних громадах. Надзвичайно важливим питанням є кількість дитячого населення у громаді. Якщо громада об’єднує весь район, то має бути створено і службу у справах дітей , і центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Якщо чисельність дітей у громаді не перевищує однієї тисячі – очевидно, що вимога про створення окремих структур може залишитися невиконаною. Такі ОТГ не мають можливості створити окремий структурний підрозділ – службу у справах дітей. У такому випадку не виключено, що будуть окремо призначені уповноважені посадові особи, у функціональних обов’язках яких буде зазначено, що вони виконують повноваження служб у справах дітей. Так у Жданівській ОТГ було призначено спеціаліста з питань захисту прав дітей на якого покладатимуться частково виконання обов’язків служб у справах дітей.
01 Листопада, 2018 р., 12:03
  Для першого та останнього курсів закладів профосвіти фахівці МОН розробили онлайн-анкети, які мають покращити взаємодію з учнями на місцевому рівні, а також змінити формат роботи з абітурієнтами упродовж вступної кампанії. Узагальнені дані використовуватимуть профільні фахівці Міністерства для розуміння потреб учнів під час побудови реформи профосвіти. Лист з інформацією про анкетування був розісланий сьогодні, 1 листопада 2018 року, департаментам освіти і науки обласних, Київської міської державної адміністрацій..
01 Листопада, 2018 р., 11:33
  31 жовтня Кабінетом Міністрів прийнято рішення, спрямоване на зменшення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі з інвалідністю, та осіб з їх числа в закладах інституційного догляду та виховання дітей шляхом влаштування їх до малих групових будинків, забезпеченню можливостей для таких дітей виховуватися в умовах, наближених до сімейних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь