Новини

31 Жовтня, 2018 р., 12:05
  З 1 листопада 2018 року набувають чинності нові тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, затверджені рішенням Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ). Набрання чинності Рішення НКРЗІ від 18 вересня 2018 року № 488 відбудеться 1 листопада 2018 року, повідомляється на сайті Верховної Ради.
31 Жовтня, 2018 р., 09:31
Напевно кожного з дитинства батьки привчали до економії, однак мало кому відомо, що існує навіть свято, присвячене раціональному розподілу коштів. Свято має назву Міжнародного дня економії. Його відзначають 31 жовтня.
31 Жовтня, 2018 р., 09:21
Свято Хелловін (Halloween) у 2018 році ми відзначаємо у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. До вашої уваги історія, традиції та невід'ємні атрибути, без яких не обійдеться монстродень.   
29 Жовтня, 2018 р., 11:22
Осінні канікули - зовсім не те, що літні. Тривають всього тиждень, та й погода часто не радує. Невже школярам залишається лише сидіти вдома, витріщатися в телевізор або комп'ютер? Відпочинок від школи повинен бути продуктивним, але не збивати з робочого ритму, адже скоро знову сідає за парту. Як провести час цікаво і з користю? Давайте поговоримо про це сьогодні.
29 Жовтня, 2018 р., 09:56
Тим сім’ям, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, Уряд компенсує всі витрати на комунальні послуги. Навіть якщо документи буде подано у листопаді чи грудні.
19 Жовтня, 2018 р., 15:26
Дорогі друзі!    Кожен рік третю неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості.    У всьому світі підприємства харчової та переробної промисловості грають провідну роль в забезпеченні населення продовольчими товарами, в формуванні продовольчої безпеки держави, вносять свій вагомий внесок в розвиток економіки.    Шановні працівники харчової промисловості та ветерани галузі!    Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом! Ваша робота заслуговує особливого визнання та поваги. Від неї безпосередньо залежить життєдіяльність і працездатність наших людей. Ми високо цінуємо вашу нелегку працю і дякуємо вам за високу майстерність і вірність професії. Бажаємо в цей святковий день вам і вашим близьким міцного здоров'я, процвітання, достатку, радості і благополуччя!
18 Жовтня, 2018 р., 10:55
                Міністерство юстиції України хоче зробити послуги для людей більш якісними та наблизити їх до кожного громадянина. Для цього Мін'юст розпочинає опитування жителів сіл, селищ, селищ міського типу, міст районного значення щодо доступу до нотаріальних послуг та їх якості.
18 Жовтня, 2018 р., 10:32
   Відтепер військово-патріотична гра «Джура» проводитиметься за новими програмами, зокрема «Джура-Оборонець», «Джура-Десантник», «Джура-Прикордонник»,  «Джура-Гвардієць» та «Джура-Поліцейський». Відповідні зміни передбачає нове положення про гру та інші особливості її проведення, що були затверджені 17 жовтня 2018 року, під час засідання Уряду.
17 Жовтня, 2018 р., 15:40
В Україні вже працює відкритий реєстр отримувачів державної допомоги на оплату житлово-кломунальних послуг.    Сайт, на якому можна перевірити, скільки гривень субсидії отримує будь-яка сім’я, уже працює. Для цього необхідно перейти за адресою subsidii.ioc.gov.ua на сторінку “Інформація про стан субсидії в домогосподарстві за даними Єдиного державного реєстру отримувачів субсидій Міністерства соціальної політики”. Обрати назву області, населеного пункту, вулиці, свого будинку та квартири, позначити, що шукає не робот.  
17 Жовтня, 2018 р., 15:32
   З Міністерства соціальної політики надали відповіді на актуальні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь